BLACKBELT SUNDAYS!

Op respectievelijk zondag 20 en 27 november vonden er dan-examens plaats. Onze judoleraar van de dinsdag, Peter Vleerbos, liet een heel mooi examen zien voor zijn 5e dan (GO-dan)! Een prachtige prestatie en de hoogste ‘zwarte band’ die je kunt halen in het judo.

Na de 5e-dan volgen de hogere (vijf) dankleuren (rood-wit 3x, rood 3x en de hoogste band: de dubbele witte band: 12e dan Juni-dan)

We zijn ongelooflijk trots en gelukkig dat we op onze judoclub, een leraar hebben met zo’n hoge dan-graad. Zijn inzet en inspiratie zijn een voorbeeld voor vele judoka’s in onze club. Gefeliciteerd Peter!

Niet alleen Peter liet een schitterend examen zien ook Benno Kuiper slaagde op 27 november met vlag en wimpel, voor zijn zwarte band examen (SHO-dan). Hij mag vanaf deze maand dan ook op de JCL ‘wall-of-fame’ in de dojo hangen.

Een superprestatie van een judoka, die op latere leeftijd met judo begon en met zijn doorzettingsvermogen en enorme inzet de afgelopen jaren een hoog judoniveau heeft weten te bereiken. Mooi werk Benno!

Previous Post

Succes bij het NK

Next Post

Zwarte band examens

Scroll to top