Beste judoka’s, ouders en verzorgers, 

Volgende week zijn de trainingen in de sfeer van de gezellige decembermaand. Dus kom vooral lekker trainen en we maken er aangename & leerzame lesuurtjes van voor jong en oud. Op sinterklaasdag zelf (5 december) hebben we besloten om de lessen niet door te laten gaan. De ervaring leert dat er die dag vaak nog weinig puf of animo is om de judolessen te volgen. Dus we gaan op 7 december weer verder… met aangepaste judolestijden (dinsdag en donderdag):

Tuimeljudo 4 tm 5 jaar:      15.45 uur – 16.30 uur

Jeugdjudo 6 tm 8 jaar:       16.30 uur – 17.30 uur

Jeugdjudo 9 tm 11 jaar :     17.30 uur – 18.30 uur

Junioren 12 tm 15 jaar:       18.30 uur – 19.30 uur

Senioren 16 jaar en ouder: 19.30 uur – 21.00 uur

De reden dat we de lestijden aanpassen komt voort uit de verdeling die we aan het begin van het seizoen gekozen hebben. Sommige lessen zijn net iets te lang, te vol of de leeftijdsverschillen blijken toch iets te groot. Ook kiezen de volwassenen er vaak voor om één uur te trainen waardoor het kata of randori uurtje wat leeg blijven. Bovendien blijkt het voor velen een uitdaging tegenwoordig om nog voor 19.00 uur uit de stad naar Landsmeer te komen. Vandaar een aanpassing. We denken dat iedereen door deze aanpassing meer plezier zal beleven aan de training en hopen dat jullie begrip voor deze keuze zullen hebben. 

Mocht je nu denken dat je jouw trainingsmaatje of vriendin zal verliezen door deze aanpassing, bespreek dat even met Peter, dan kan meedenken over en oplossing. Het is zeker niet de bedoeling om kinderen die met een vriend of vriendin samen trainen heel strikt uit elkaar te halen. Judo is een sport waarbij je vertrouwen moet hebben in jouw trainingspartner. Dat vertrouwen staat voorop als voorwaarden voor een leuke les. 

Voor vragen graag even mailen naar info@judoclublandsmeer.nl

Vriendelijke groet, het bestuur.

Previous Post

Shi Hougaku judo toernooi

Next Post

Zwarte band examens

Scroll to top